Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΕΑΣΚΠ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2012


Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», στην Πάτρα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και όλους τους φίλους που στήριξαν με αγάπη την ΕΕΑΣΚΠ.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας, όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Bazaar καθώς και για την εξαιρετική και άψογη εξυπηρέτηση προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται ολόψυχα σε όλους, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δύναμη!

Με εκτίμηση Το Δ.Σ.

http://www.rodacino.gr        http://www.evrytanika.gr            http://www.inews.gr
 http://www.mynews.gr        http://www.dete.gr                     http://www.thebest.gr        
http://www.palo.gr               http://www.sarc.gr                     http://www.attacktv.gr
http://www.patrasevents.gr   http://www.dou.gr

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ "Patients in Power"

Να σας ενημερώσουμε ότι τα βίντεο με τις ενότητες και τις ομιλίες του πρώτου πανελλήνιου συνεδρίου ασθενών που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο "Caravel", έχουν ήδη ανέβει στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.patientsinpower.gr και μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ενότητες, τις ομιλίες και τις συζητήσεις με τους θεσμικούς φορείς που ήταν παρόντες.

"Το ντοκιμαντέρ για το «Seatrac» διεκδικεί διεθνές βραβείο

Στο διαγωνισμό που διεξάγεται έως τις 20 Δεκεμβρίου 2012, μέσω της ιστοσελίδας Vimeo.com από το «Focus Forword Filmmaker Organisation» , ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Νίκου Λογοθέτη με τίτλο «SEATRAC». Είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή που κατάφερε μάλιστα να φθάσει στα ημιτελικά και αφορά την ομώνυμη συσκευή που αποτελεί ελληνική καινοτομία, λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που προσφέρει αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και κάντε κλικ στην επιλογή «Vote» για να στηρίξετε την προσπάθεια απλώς πατήστε στην επιλογή «Vote» δεξιά καθώς παίζει το video, ή στην επιλογή που εμφανίζεται μόλις ολοκληρωθεί η προβολή του.

Ο ΣΟΨΥ διοργανώνει ημερίδα για το "στίγμα" της ψυχικής νόσου

ΠΑΤΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Χώρος: Αίθουσα Aποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτ. Ελλάδος - Ιονίου (πρώην ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ 4ος όροφος)
Ακτή Δυμαίων & Δ. Υψηλάντου 1
Ώρα: 9.00π.μ. - 13.00μ.μ.
Θέμα της ημερίδας: «Δράση για την καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας - Αντιστίγμα Δυτικής Ελλάδας»

http://www.dete.gr/news.php 

Οι προϋποθέσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών

Διάταξη για τις μετεγγραφές φοιτητών εντάσσει το υπουργείο Παιδείας στο νομοσχέδιο για τη λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ 

Απογραφή συνταξιούχων συντάξεων χηρείας και Αγαμων θυγατέρων δικαιολογητικα

Απογραφή συνταξιούχων συντάξεων χηρείας και Αγαμων θυγατέρων δικαιολογητικα
Aπογραφή όλων των συνταξιούχων λόγω θανάτου των λεγόμενων συντάξεων χηρείας καθώς και των προσώπων που συνταξιοδοτούνται με τις διατάξεις των άγαμων θυγατέρων θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Πρωτοχρονιά με μειώσεις 5% έως 20% στις συντάξεις

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ......ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑ ......
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

http://tvxs.gr/news/ellada/ 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των Προγραμμάτων ΜΚΟ που θα χρηματοδοτηθούν από τη EuroCharity για το έτος 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ EUROCHARITY ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΕΣ ΜΚΟ. ΤΟ Δ.Σ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ (ΣΥΝΟΛΟ 898). ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
 http://www.eurocharity.gr/el/story