Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσίαση του ημερολογίου ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΗΝ Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 το βράδυ. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας & Εκπαίδευσης ατόμων με αυτισμό.
Achilleas Papadionisiou B's photo.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΛΟΓΑ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΕΑΣΚΠ-Δ.Τ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ
ΘΕΜΑ : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΕΕΑΣΚΠ

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 από τις 10.00 π. μ. έως τις 8.00μ.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Σας προσκαλούμε με χαρά όλους και σας περιμένουμε  για να ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές  και να διαλέξετε από τα προϊόντα και είδη, που με αγάπη και ευαισθησία προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά !

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την ευγενική Χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.






Θα στολίσουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στην πλατεία Γεωργίου οι Γιατροί του Κόσμου

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, στην Πάτρα, στις 20 Δεκεμβρίου, θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα, στην πλατεία Γεωργίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.