Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΡ. «ΕΕΑΣΚΠ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛ. ΑμεΑ"Η ΕΛΠΙΔΑ"

Μια  εκδήλωση Γιορτής Ελπίδας και Αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στο Κοσμικό Κέντρο ¨ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ¨ στον Άγ. Κωνσταντίνο Αγρινίου, , από το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Η ΕΛΠΙΔΑ», για τα 20 χρόνια Αναπηρικού Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία, σε συνδυασμό με κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου ΑΜΕΑ και του Γραφείου συντονισμού μελών Αγρινίου και Περιχώρων του Σωματείου της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την τίμησαν με την παρουσία τους, βουλευτές, πολιτευτές και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, όπως η Αντιπεριφερειάρχης Ν, Αιτ/νίας κα Χρ. Σταρακά,  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου κ. Κ. Καλατζής, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Χρ. Μπόκας,  και πολλοί άλλοι.

Η βραδιά ξεκίνησε με ευλογία των Πρωτοχρονιάτικων πιτών των συλλόγων, από τον εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης Ν. Αιτ/νίας και συνεχίστηκε με την επετειακή ενημέρωση –χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΛΠΙΔΑΣ κ. Θεόδωρο Μαδιά.

Ακολούθησαν τιμητικές διακρίσεις εκπροσώπων φορέων, όπου μεταξύ άλλων και το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, καθώς και την Μαρίνα Ζεκάκου, εμπνεύστρια της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ- μέλος του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.

Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου χαιρέτησε τη γιορτή, ευχαρίστησε το Δ,Σ, του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, ενημέρωσε για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ και έκοψε την Πρωτοχρονιάτκη πίτα του Σωματείου δίνοντας ευχές για μια καλύτερη χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους.

Η γιορτή συνεχίστηκε με χορευτικά δρώμενα και τελείωσε με μουσικό λαϊκό πρόγραμμα και χορό από τους καλεσμένους.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ Αγρινίου και Περιχώρων που παρευρέθηκαν στη γιορτή και ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του συλλόγου ¨Η ΕΛΠΙΔΑ» για την αγαστή συνεργασία και για την τιμητική διάκριση του Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ