Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΕΕΑΣΚΠ- ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015

Αγαπητοί φίλοι-φίλες

Το Σωματείο (ΕΕΑΣΚΠ) "Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας" Δ. Ελλάδας, προχώρησε στην έκδοση Ημερολογίου 2015, με θέμα : «Δύναμη Ζωής»

Σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου και η ενδεικτική τιμή πώλησης είναι 5 ευρώ.

Το Ημερολόγιο 2015 θα διατίθεται προς πώληση, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 από τις 10.00 π. μ. έως τις 9.00  μ. μ. σε αίθουσα επί της οδού Φιλοποίμενος 35 & Μαιζώνος (απέναντι από την είσοδο του Μεγάρου Πραπόπουλου στην Πάτρα).

Μπορείτε επίσης, να το προμηθευτείτε επικοινωνώντας με το Σωματείο στο τηλ.: 2610422655 , 6937234419, ή στέλνοντας e-mail : eenosims@yahoo.gr και θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς με αντικαταβολή, ή να το παραλάβετε στο γραφείο του Σωματείου στη διεύθυνση : Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ν. Δρόμου 2, Πάτρα, στις  ώρες λειτουργίας του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη στήριξή σας στην ΕΕΑΣΚΠ
            και
Σας ευχόμαστε ολόψυχα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.



ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ ¨ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ¨ 2014

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ "ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ", ΣΤΗΝ ΟΔΟ: ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΟΣ 35, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-12-2014 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9-12-2014 Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ BAZAAR.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.
 
 
Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας's photo.Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας's photo.Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας's photo.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΕΕΑΣΚΠ 2014



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ

ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΕΕΑΣΚΠ 2014

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 από τις 10.00 π. μ. έως τις 9.00  μ. μ. σε αίθουσα επί της οδού Φιλοποίμενος 35 & Μαιζώνος (απέναντι από την είσοδο του Μεγάρου Πραπόπουλου στην Πάτρα).

Σας προσκαλούμε με χαρά όλους και σας περιμένουμε  για να ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές και να διαλέξετε από τα προϊόντα και είδη, που με αγάπη και ευαισθησία προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά !

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.