Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
 ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
 Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου 7 Πάτρα
 Τηλ. – Faχ : 2610422655      e-mail: eenosims@yahoo.gr
 Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.com/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΕΑΣΚΠ  ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

-       Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας , ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την ΕΕΑΣΚΠ, παρέχει Δωρεάν εισιτήρια για παραστάσεις Διοργάνωσης του Δήμου στα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ που κατέχουν την κάρτα μέλους-ασθενούς με ΣΚΠ.
-       Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού για τη χορηγία τους και τους συγχαίρουμε για τη στήριξή τους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πολιτών.


-         Το γραφείο της ΕΕΑΣΚΠ θα παραμείνει κλειστό από 15 Ιουλίου και για όλον το μήνα Αύγουστο, αλλά για επείγοντα θέματα μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ( Καραγιώργου Μαργαρίτα : 6937234419,  Κουργιαλή Κωνσταντίνα : 6937832127) και θα είμαστε δίπλα σας, όπως ΠΑΝΤΑ !


-         Μπορείτε να ενημερώνεστε  στη σελίδα της ΕΕΑΣΚΠ στο Facebook : Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας, καθώς και από την Ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: http://eenosims.blogspot.gr/

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μην ξεχνάτε : όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!



Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.



Σοκ και δέος: Φάρμακα τέλος!

Με απίστευτη αναλγησία οι κύριοι της τρόικας παίζουν κορώνα γράμματα τις ζωές των Ελλήνων πολιτών στο βωμό της εξοικονόμησης χρημάτων, ενώ είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι παράλληλα φαίνεται να επιδιώκουν την αποδόμηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και δη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα πολυεθνικών εταιριών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 8ηΕκπομπή «ΑΜΕΑ Η Φωνή Σου»- Ειδικά σχολεία, τα προβλήματα, τη διαπλοκή και προβλέψεις για τη νέα σχολική χρονιά.

Εγκύκλιος για το μειωμένο ωράριο εργασίας λόγω αναπηρίας

Υπουργική Απόφαση ΥΕΝ ΝΠ για μειώσεις ναύλου σε ΑμεΑ

ΘΕΜΑ: «Μειώσεις ναύλου για άτομα με κινητικές αναπηρίες, νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο Down, για τους συνοδούς των ατόμων αυτών και για τα αναπηρικά οχήματα»

Το βίντεο από την έναρξη της 6ης Συνδιάσκεψης των κρατών μελών της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κάλεσε και ο κόσμος ανταποκρίθηκε!!!-ΒΙΝΤΕΟ Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κάλεσε και ο κόσμος ανταποκρίθηκε!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κάλεσε και ο κόσμος ανταποκρίθηκε!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Πυλώνες Αλληλεγγύης


Δείτε το βίντεο της Συντονιστικής Επιτροπής : Από τη Δυτική Ελλάδα για την Ελλάδα

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ !

Είμαι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Δεν υποκινούμαι από κανένα κόμμα ή πολιτική παράταξη για αυτήν την προσπάθεια για αναστολή της καταδίκης μας. ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΑΙ όμως από τη θέλησή μου να ζω ελεύθερος και καλά!

ERASMUS για Φοιτητές/Καθηγητές με σοβαρές αναπηρίες 2013/14.

ERASMUS για Φοιτητές/Καθηγητές με σοβαρές αναπηρίες 2013/14. Χρηματοδότηση διαμονής, διατροφής, προσωπικού βοηθού, διδακτικού υλικού. Λήξη υποβολής αιτήσεων: 7/10/2013

"DOTCOM: μια μεγάλη βάση δεδομένων και πληροφοριών για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ

"DOTCOM: μια μεγάλη βάση δεδομένων και πληροφοριών για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ, η οποία περιλαμβάνει τους εθνικούς νόμους, τις πολιτικές, τις στρατηγικές και τις πρωτοβουλίες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των υπό ένταξη κρατών και άλλων συνεργαζόμενων κρατών."

ΑΠΕΡΓΟΥΝ 16 ΚΑΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ