Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ-ΘΕΜΑ : Η ΕΕΑΣΚΠ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR



Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10.00 π. μ. έως τις 8.00μ.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Σας προσκαλούμε με χαρά όλους και σας περιμένουμε  για να ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές  και να διαλέξετε από τα προϊόντα και είδη, που με αγάπη και ευαισθησία προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου μας, καθώς και οι επιχειρηματίες της πόλης των Πατρών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά !

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την ευγενική Χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑμεΑ

Ημερίδα της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας με την ΕΣΑμεΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη ¨Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας ΑμεΑ¨, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με θέμα «Δίχτυ Προστασίας για τα Άτομα με Αναπηρία και οι επιπτώσεις της Κρίσης».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους διοργανωτές για την ενδιαφέρουσα Ημερίδα και ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


 δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ