Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα Αγάπης και Αλληλεγγύης , η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10.00 π. μ. έως τις 8.00μ.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Σας προσκαλούμε με χαρά όλους και σας περιμένουμε  για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές  και να διαλέξετε από τα προϊόντα και είδη, που με αγάπη και ευαισθησία προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας στο εθελοντικό μας έργο
και σας ευχόμαστε ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΔΥΝΑΜΗ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΑΣΤΗΡ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ BAZAAR ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ !

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


Δωρεάν Νομική Στήριξη για όσους τη χρειάζονται και δεν μπορούν να την έχουν

Η «αλληλεγγύη για όλους» στον χώρο της, Ακαδημίας 74, 7ος όροφος θα φιλοξενεί καθημερινά (15:00-21:00) δικηγόρους που θα παρέχουν δωρεάν νομικές συμβουλές.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας στην κοινωνία ως υπερασπιστή των αδύναμων και π
ληττόμενων στρωμάτων, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δικηγόρων ώστε ο καθένας να μπορεί να απευθυνθεί. Στόχος της ομάδας δεν είναι να διεκπεραιώνει νομικές υποθέσεις, αλλά να δίνει την πρώτη κατεύθυνση σε κάθε περίπτωση.

Σε αυτή την περίοδο που συνεχώς οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βλέπουν τα ελάχιστα – πλέον – δικαιώματά τους να καταπατούνται, οι διαδηλωτές αντιμετωπίζουν την αστυνομική αυθαιρεσία και την κρατική καταστολή, οι πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν την ιδιοκτησία που με κόπους χρόνων απέκτησαν από τις Τράπεζες, οι μετανάστες χάνονται στο λαβύρινθο της γραφειοκρατίας για να εξασφαλίσουν τα έγγραφα που τους επιτρέπουν να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα μας, δημιουργήσαμε μια τηλεφωνική γραμμή νομικής στήριξης, στην οποία θα δίνονται απαντήσεις για θέματα σχετικά με υπερχρεωμένα νοικοκυριά, χαράτσια, εργατικό, συνταξιοδοτικό και μεταναστευτικό δίκαιο, και κρατική καταστολή.
http://www.environment.gr/magazine/index.php/taxidromikoperisteri/koinoniapolit/item/886-nomiki-all