Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Εθελοντισμός και διαδίκτυο

O εθελοντισμός του διαδικτύου μπορεί να ανοίξει το δρόμο προς μία δικαιότερη κοινωνία που δε θα γίνεται έρμαιο της κρατικής γραφειοκρατίας αλλά θα στέκεται αντιμέτωπη στα εκάστοτε συμφέροντα τοποθετώντας το δικό της λιθαράκι στην απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας.
http://socialactivism.gr 

Θέμα: «Η Ε.Σ.ΑμεΑ καλεί σε Παράσταση Διαμαρτυρίας,

έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα οδό Νίκης 5 και Μητροπόλεως, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 10π.μ.
για να απαιτήσουμε εδώ και τώρα την προστασία μισθών και συντάξεων μας από τις νέες επώδυνες μειώσεις του μεσοπρόθεσμου 2013-2016» »
Καλούμε τα μέλη όλων των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που εδρεύουν στην Αττική να λάβουν μέρος σε αυτή την παράσταση διαμαρτυρίας, η οποία διοργανώνεται με μοναδικό σκοπό την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Υπουργού Οικονομικών για την προστασία των εισοδημάτων των ατόμων με αναπηρία και των μελών των οικογενειών τους.

Read more: http://www.i-diadromi.gr/2013/02/blog-post_6757.html#ixzz2KssO916z
To xariseto.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο , δωρεάν προσφοράς και ζήτησης αντικειμένων καθώς και ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ

Ενα "Δώσε-Πάρε" με πάνω από 150 αγγελίες την ημέρα, με 40.000 μέλη , με πάνω απο 70.400+ αγγελίες !! από Ελλάδα , Κύπρο & άλλες χώρες.

Βασικός στόχος να μειωθεί ο όγκος των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές όταν δεν τα χρειαζόμαστε.
Τα αντικείμενα που προσφέρονται βρίσκονται σε καλή κατάσταση και διατίθενται δωρεάν, είναι μια προσπάθεια ενάντια στην καταναλωτική μανία που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Προωθεί επίσης την οικολογική και οικονομική συνείδηση. Μπορει κάποιος να ζητήσει κάποιο αντικείμενο, αρκεί να χαρίζει και αυτός για να δείξει την καλή διάθεσή του. Μια εναλλακτική μορφή οικονομικής ζωής, δημιουργήσαμε έναν διαφορετικό τρόπο «κατανάλωσης».

Ένα πάρε–δώσε χωρίς χρήματα, έναν χώρο αλληλεγγύης.
Διαδώστε το !

http://www.xariseto.gr/ 
O NOMAΡXΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ "Η ΕΛΠΙΔΑ", ΖΗΤΑ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ -ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΩΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
Στα γραφεία του συλλόγου Mαβίλη 12, Αγρίνιο
ΘΕΣΕΙΣ :
1.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
2.ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ
3.ΕΝΑΣ-ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ
4.ΨΥΧΟΛΟΓΟ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ

Σύνολο 150 ανθρωπο-εργασιών ....ποσού 5.125 ευρώ
τηλ .Προέδρου συλλόγου Κ. Μαδιά : 6946-861026

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ....

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Κ Ε Κ - EYROTIM

http://aitolo.blogspot.gr/