Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ


    Ενόψει της Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μέσα στα πλαίσια της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων μελών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, η ΕΕΑΣΚΠ με την ομάδα φοιτητών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας και των εθελοντών του Σωματείου θα προβούν την Παρασκευή & Σάββατο 18, 19 Δεκεμβρίου 2015 (ώρες: 9.00π.μ-2.00μ.μ και 5.30μ.μ- 8.00μ.μ.),  στη συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών στις τοπικές επιχειρήσεις Super Market  ΚΡΟΝΟΣ (στο κατάστημα στην οδό Νοταρά 141 Αγυιά)  και ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (στο κατάστημα  στην οδό Α. Παπανδρέου 104 Πάτρα).
    
     Το Δ.Σ. ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους συμπολίτες που θα στηρίξουν τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή τροφίμων & αγαθών, ευχαριστεί τη σπουδαία ομάδα των μελών, των φοιτητών και των εθελοντών του Σωματείου και ευχαριστεί πολύ τους Διευθυντές των παραπάνω τοπικών επιχειρήσεων για τη θετική τους ανταπόκριση  στη φιλοξενία της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ.
 
Χρόνια Πολλά,  Καλές Γιορτές και  η Γέννηση του Θεανθρώπου να γίνει πηγή ελπίδας και χαράς για όλους  !
 
Με εκτίμηση                                                                                                                                                             Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ