Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: Η ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Η ΕΕΑΣΚΠ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πάτρας-ΑΔΕΠ ΑΕ και το Συνήγορο του Πολίτη (ΣτΠ), συμμετείχε στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης των πολιτών στην Πάτρα στη δράση «Ημέρα των δικαιωμάτων στην Πάτρα», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 στην Αγορά Αργύρη.

Στο χώρο «Αγορά Αργύρη» τοποθετήθηκε banner και έντυπο υλικό της ΕΕΑΣΚΠ, όπου διατέθηκε στο κοινό με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Μέλη του Δ.Σ., συναντήθηκαν με στελέχη του ΣτΠ από τους οποίους ζήτησαν πληροφορίες και αποκόμισαν χρήσιμες συμβουλές για θέματα που απασχολούν μέλη του Σωματείου με σκοπό τη λύση των προβλημάτων αυτών.
Η εκδήλωση είχε στόχο την παρουσίαση των αρμοδιοτήτων και της λειτουργίας του Συνηγόρου του Πολίτη, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών και παρουσίαση καλών πρακτικών έργων σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων, ισότητας ευκαιριών και στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.