Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΑΤΡΑ-WORLD MS DAY 2013

Η ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ, λειτούργησε στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 από τις 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ενημερωτικό περίπτερο ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της ΣΚΠ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους. Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους στην Πλατεία, στον Πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και στις γύρω κεντρικές οδούς της Πλατείας. Το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Πατρών κ. Ιωάννης Δημαράς, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κα Μαρία Ρούβαλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η πρόεδρος του Άλμα Ζωής κα Λιολιώ Κολυπέρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φλόγα κα Τασία Παπαϊωάννου, η Ταμίας του Ομίλου Αγκαλιάζω κα Αδαμαντία Δημοπούλου και πολλοί εκλεκτοί φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σωματείου για την επιτυχία της εκδήλωσης και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας, γιατί καταφέραμε με αλληλεγγύη , δύναμη και χαμόγελο να μεταδώσουμε την ελπίδα και το μήνυμα ότι η ΣΚΠ δεν σημαίνει το τέλος για όλα τα όνειρα στη ζωή μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών για την παραχώρηση του Κινητού Περιπτέρου για την πραγματοποίηση της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλή Δύναμη σε όλους.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/media/ 











ΠΥΡΓΟΣ -WORLD MS DAY 2013

Η ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ, λειτούργησε στην Κεντρική Πλατεία στον Πύργο, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., ενημερωτικό περίπτερο ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της ΣΚΠ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους. Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους. Το περίπτερο ενημέρωσης τίμησε με την παρουσία του εκπρόσωπος της Μητρόπολης Πύργου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Συγχαρητήρια στην Αντιπρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Ρούλα Λαζανά και στη συντονίστρια του Γραφείου Ενημέρωσης Πύργου κα Σία Δημακοπούλου για την οργάνωση και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τη στήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.


 https://www.facebook.com/media/

ΑΓΡΙΝΙΟ-WORLD MS DAY 2013

Η ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ, λειτούργησε στην Πλ. Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., ενημερωτικό περίπτερο ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της ΣΚΠ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους. Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους. Το περίπτερο ενημέρωσης τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου κα Μαργαρίτα Σερπάνου και η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κα Λαμπρινή Κολοβού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Συγχαρητήρια στις συντονίστριες του Γραφείου Ενημέρωσης Αγρινίου κα Μαρία Κορακά και κα Κωνσταντίνα Ιωακείμ για την οργάνωση και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τη στήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.