Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ Μαργαρίτα Καραγιώργου στο ραδιόφωνο του Alpha989

Ακούστε την "παρέα" της 24ης Μάη 2015 στο ραδιόφωνο του Alpha989 με τον Τάκη Αλεξανδράκη με θέμα τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Στο δεύτερο μέρος η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ Μαργαρίτα Καραγιώργου.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ: http://www.alpha989.com/Media.aspx…
Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, έπειτα και από σχετικές καταγγελίες μελών του, εντόπισε έλλειμα προσβασιμότητας στην διαδικτυακή πύλη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Ο αποκλεισμός των...
takisalexandrakis.blogspot.com|By takis alexandrakis

27η Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας – Εκδηλώσεις στην Πάτρα

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στις 11.00 μ μ., δόθηκε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής, με την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, την ψυχολόγο του προγράμματος «Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα» – Πρόγραμμα ‘Είμαστε Όλοι Πολίτες’ κα. Μαριανή Παπανικολάου και την Κοινωνική Λειτουργό της ΕΕΑΣΚΠ κα Χριστίνα Χριστοπούλου, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ (ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΗΣΩΝ).

Μαργαρίτα Καραγιώργου Ράδιο Γάμμα 25/05/2015

Η Μαργαρίτα Καραγιώργου,πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Σ.Π,μίλησε στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή στο Ράδιο Γάμμα σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν την Τετάρτη στη Πάτρα στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της σκλήρυνσης κατά πλάκας.(Ακούστε την συνέντευξη)