Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ¨ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΑ¨

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η εκδήλωση με τίτλο "Πέρα από Σύνορα", την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο
Παρουσιάστηκε μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση από Άτομα με Αναπηρία και Αρτιμελή, η οποία γοήτευσε και συγκίνησε το κοινό.
Διοργανώθηκε από τη Κλινική Αποκατάστασης ασθενών με κακώσεις νωτιαίου μυελού, το Σύλλογο Φίλων της Κλινικής, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, το Dancarte Κέντρο Χορού και Τεχνών της Τατιάνας Λοβέρδου, το Χοροθέατρο Δαγίπολη και την Χορωδία Επτανησίων Πάτρας.
Υποστηρικτές της Εκδήλωσης ήταν το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Τομέας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, η Ένωση Κοινωνικών Φορέων "Πυλώνες Αλληλεγγύης, η ΤΙΤΑΝ και το τυπογραφείο Κατριβέσης.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, για την ευκαιρία που της δόθηκε να συμμετάσχει στη σπουδαία αυτή παράσταση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.





περισσοτερες φωτογραφιες εδω