Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τσεκάπ για το σπίτι.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια Οκτωβρίου

6/10/2012 : Αθλητική και θεραπευτική μάλαξη.
13/10/2012: Φυσικοθεραπεία στην τρίτη ηλικία.
20/10/2012: Ιδιοδέκτρια νευρομυική διευκόλυνση P.N.F.
27/10/2012: Πρώτες βοήθειες.
Διάρκεια σεμιναρίων: 9:30 – 14:00
H συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
http://prpanagiotopoulos.blogspot.gr/

Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Να μην πληρώνουν συμμετοχή στα φάρμακα όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 15.000 ευρώ

Την μηδενική συμμετοχή στην φαρμακευτική δαπάνη όσων έχουν εισόδημα κάτω των 15.000 ευρώ πρότειναν τα προεδρεία των Ιατρικών Συλλόγων στον Υπουργό Υγείας.

«Μαχαίρι» μέχρι και 83% στα εφάπαξ των Ταμείων – Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν

Στόχος είναι με τον τρόπο αυτό να καλυφθούν ώς ένα βαθμό τα ελλείμματα που υπάρχουν στους ασφαλιστικούς φορείς.

ΔΟΕ: Σε «λουκέτο» οδηγούνται τα ειδικά σχολεία

«Σήμα κινδύνου» για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης εκπέμπει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ).

Ο ΕΟΠΥΥ χρεοκόπησε!

Κατά τη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπ. Υγείας στα γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ με τους φορείς Α’Βάθμιας και Β’ βάθμιας περίθαλψης, έγινε επίσημη ενημέρωση ότι το ταμείο χρεοκόπησε και αδυνατεί να αποπληρώσει τις δεδουλευμένες δαπάνες των παρόχων υγείας.

Μέτρα – φωτιά: Κόβεται 13ος και 14ος μισθός – Καταργούνται ΟΛΑ τα επιδόματα!

Οι αποφάσεις θα πρέπει να έχουν παρθεί το πολύ ως το τέλος της εβδομάδας, καθώς με έναν νόμο σκούπα θα πρέπει να περάσουν από βδομάδα απ τη Βουλή ώστε το πακέτο να πάει… έτοιμο στο Γιούρογκουπ στης 8 του Οκτώβρη για να ανάψει το πράσινο φως για τη δόση και να μην υπάρξει πραγματικό κραχ στην ελληνική οικονομία.

"Αποκλείουν τα ΑμΕΑ από το ΟΑΚΑ"

Επιστολή διαμαρτυρίας κοινοποιούν μέσω του enikos.gr οι αθλητικοί σύλλογοι προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων «Πρωτοπόροι», «Ιωνάς» και «Ιππόκαμπος» καθώς η Διοίκηση του ΟΑΚΑ αποκλείει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ εδώ και δέκα χρόνια.

Διαγωνισμός εφαρμογών για άτομα με αναπηρία από την Vodafone

Το Ίδρυμα του Ομίλου Vodafone διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα Smart Accessibility Awards, ένα διαγωνισμό για developers από όλη την Ευρώπη. Στόχος του διαγωνισμού αυτού είναι η ανάπτυξη νέων εφαρμογών που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων, αλλά και των ατόμων με αναπηρία.

«Έλλειψη Ανοσοσφαιρίνης στα Νοσοκομεία»

Ο Σύλλογος Μυασθενών Ελλάδος διαμαρτύρεται εντονότατα, για άλλη μια φορά, για την έλλειψη ανοσοσφαιρίνης από τα νοσοκομεία της χώρας.

Απίστευτο: Κόβονται και τα κονδύλια για εργαστηριακές εξετάσεις!

Πολύ περισσότερα από την τσέπη τους για εργαστηριακές εξετάσεις θα κληθούν πολύ σύντομα - όπως όλα δείχνουν- να πληρώνουν οι ασθενείς καθώς ο ΕΟΠΥΥ αδυνατεί να καλύψει τις δαπάνες δεδομένου ότι καταρρέει οικονομικά.