Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ-Δ.Τ. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ : «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ»


ΘΕΜΑ : Η ΕΕΑΣΚΠ  ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ !
  
Η ΕΕΑΣΚΠ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη και  Εθελοντισμού, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο παρευρέθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου από το πρωί στις 10.00 μέχρι το απόγευμα στις 16.00 και βοήθησε στη συλλογή ειδών ,όπως τροφίμων, ενδυμάτων, υποδημάτων και παιχνιδιών, για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών. 

Με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» , πλήθος κόσμου ενίσχυσε την προσπάθεια και στάθηκαν με αλληλεγγύη, απέναντι στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη προσφέροντας από το περίσσευμά τους. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές μας που βοήθησαν σε αυτήν την εκστρατεία αλληλεγγύης. 



Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας την Κοινωνική Αγάπη και την Προσφορά, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα !  

Σήμερα προσπαθήσαμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και καταφέραμε να γεμίσουμε την ψυχή μας με χαρά και συγκίνηση! 

Με εκτίμηση 

Το Δ.Σ. 
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.facebook.com/media/
στον τύπο http://www.attacktv.gr/news/  http://www.newsitamea.gr  http://www.dete.gr/