Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΙΟΥ 2012 ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΚΠ 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Μια εξαιρετική επιστημονική ενημέρωση απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» , το Σάββατο 26 Μαΐου.  Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα της ΣΚΠ, από την πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και για τις νέες θεραπείες και τη συμμόρφωση των ΑμΣΚΠ σε αυτές από τον Διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών κ. Δήμο Δ. Μητσικώστα, καθώς και για τις γνωστικές διαταραχές στη ΣΚΠ, από την λογοπαθολόγο Υπεύθυνη Κέντρου Λογοθεραπείας κα Έλενα Ζώτα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερου του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών Πατέρα Νικόλαου Σκιαδαρέση, όπου εξήρε το έργο και το πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ και μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομου στα μέλη και τους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΠ 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ
                                                                                                             

Η τελευταία Τετάρτη του Μαΐου θεσπίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Multiple Sclerosis International Federation (MSIF), ως Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (ΣΚΠ) και εορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο από το 2009. Η φετινή που είναι η Τετάρτη 30 Μαΐου  2012 θα κάνει και πάλι έκκληση για αλληλεγγύη και υποστήριξη για 2,5 εκατ. Ανθρώπους σ’ όλον κόσμο που υποφέρουν από ΣΚΠ. 
   
 «Η ζωή μου με την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας «είναι το σύνθημα που έχει αποφασίσει και κοινοποιεί η διεθνής ομοσπονδία MSIF  για την Παγκόσμια ημέρα ΣΚΠ  2012 με το μήνυμα : «Η διάγνωση της ΣΚΠ δεν σημαίνει το «τέλος» για όλα τα όνειρα της ζωής ».