Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
 ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΕΑΣΚΠ  ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Μετά την επιτυχή επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ ,  που πραγματοποιήθηκε στις 10-11-2013 στην Πάτρα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία και τη στήριξή σας και να σας ενημερώσουμε τα εξής :

  • Η ΕΕΑΣΚΠ  συμμετέχει στον διαγωνισμό της Global Sustain (Eurocharity): https://www.facebook.com/GlobalSustain/app_328997750532910 με το εξής Πρόγραμμα : Αγορά χώρου για δημιουργία Συμβουλευτικού Κέντρου, στήριξης και ψυχαγωγίας, και ανάπτυξης δραστηριοτήτων  για τα Άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας , ελπίζοντας στην επιτυχία για τη χρηματοδότηση του έργου, καθώς παρακαλεί τα μέλη και όλους τους φίλους να στηρίξουν με την ψήφο τους την  προσπάθεια αυτή και  τους οποίους ευχαριστούμε, εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή τους .
Λήξη ψηφοφορίας: 15 Δεκεμβρίου 2013. 

  •    Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013  και ώρα 10.00 π. μ. έως 8.00μ.μ., προγραμματίζουμε Χριστουγεννιάτικο Bazaar σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα με την ευκαιρία των  εορτών των Χριστουγέννων.                                                                                     Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα  στο Δ.Σ. του Σωματείου τις προσφορές σας (αντικείμενα, διάφορα εδέσματα κλπ) για τον εμπλουτισμό του  Bazaar και να ενημερώσετε τους φίλους σας να στηρίξουν τη δράση μας.

  • Το γραφείο του Σωματείου λειτουργεί κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00π.μ.-2.00μ.μ., στην έδρα του Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ν. Δρόμου 7 , Τ.Κ.26441 ΠΑΤΡΑ 
      Τηλ. – Faχ : 2610422655 
      e-mail: eenosims@yahoo.gr
     Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.com/

  • Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Αγρινίου και Περιχώρων στη διεύθυνση: Μαβίλη 12, Τηλ. : 2641024198 
Υπεύθυνη Γραφείου Ενημέρωσης : κα Μαρία Κορακά ,Τηλ.: 6974349109.
Τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ  στο Αγρίνιο, συμμετέχουν στα προγράμματα : ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοκοινωνική Στήριξη  και ΔΩΡΕΑΝ Φυσικοθεραπείες και θεραπευτική πισίνα.

  • Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Πύργου και Περιχώρων . Υπεύθυνη συντονισμού μελών : κα Σία Δημακοπούλου Τηλ.: 6973307237    

  • Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της    ΕΕΑΣΚΠ   στο Αίγιο. Υπεύθυνη συντονισμού μελών η κα Βάσω Τρεχλή Τηλ.6976070566

  • Παρακαλούμε τα μέλη των περιοχών του Ν. Αιτ/νίας και Ν. Ηλείας και Αιγιαλείας να έρθουν σε επαφή με τις κατά τόπους υπεύθυνες συντονισμού μελών της ΕΕΑΣΚΠ.
    • Λειτουργεί η ομάδα κοινωνικών επισκέψεων στα σπίτια  ΑμΣΚΠ,  που χρήζουν στήριξης λόγω ειδικών καταστάσεων, από εθελοντές μέλη του Σωματείου μαζί με ειδικούς θεραπευτές.

  • Η ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης μελών της ΕΕΑΣΚΠ  λειτουργεί για 4η συνεχή χρονιά ΔΩΡΕΑΝ, κάθε Πέμπτη 4μ.μ -5μ.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Σοφίας Πατρών.  υπό την διεύθυνση του ψυχιάτρου Dr. Γιώργου Μανωλέσου , με ειδικούς ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διατροφολόγο και ειδικούς εναλλακτικών θεραπειών όπως ( Ρέικι, Σωματική Ψυχοθεραπεία κ.α.).

  •  Συνεχίζεται η συνεργασία με ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους και ειδικούς για θεραπευτικό-χαλαρωτικό μασάζ , καθώς και διαιτολόγο-διατροφολόγο, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ειδική τιμή για όλα τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

  • Ξεκίνησαν να δίνονται τα τρόφιμα στους δικαιούχους, στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων 2013 του ΟΠΕΚΕΠΕ Η διανομή στους δικαιούχους, γίνεται με ενημέρωση στα μέλη από το Σωματείο, μετά την παραλαβή των ειδών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
    • Η ΕΕΑΣΚΠ σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο δημιούργησε ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για τα μέλη της και τους Α΄ βαθμού συγγενείς τους.                                                    Παρακαλείστε να ενημερώσετε και τους φίλους και συγγενείς σας, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να ενημερώνουν το Τμήμα  Αιμοδοσίας  κάθε φορά, ότι είναι για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΕΚΛΟΓΩΝ  ΕΕΑΣΚΠ

  • Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Μελών Διοίκησης και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΕΑΣΚΠ,  και των Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΑμΣΚΠ ,την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 10.00π.μ. έως τις 3.00μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», που ορίστηκε Εκλογικό Κέντρο για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας του Σωματείου.
Συνήλθαν τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής : Βασίλης Ηλιόπουλος, Αναστασία Γεωργοπούλου , Παναγιώτης Τοσκίδης και παρουσία Δικαστικής Αρχής της Δικηγόρου Πατρών Μαρίας Πετροπούλου διεξήχθησαν οι εκλογές.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων εκλέγονται κατά σειρά των ψήφων που έλαβαν οι εξής :

Για το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ
  1. Καραγιώργου Μαργαρίτα
  2. Κουργιαλή Κωνσταντίνα
  3. Λαζανά Ρούλα
  4. Μπάλλας Δημήτριος
  5. Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα
  6. Μπερδέ Αλεξάνδρα
  7. Κορακά Μαρία
Για την Ε.Ε. ΕΕΑΣΚΠ
  1. Αρβανίτη Ευγενία
  2. Καμπούρη Σπυριδούλα
  3. Καρβούνη Ελένη
Για Αντιπροσώπους του Σωματείου στην ΠΟΑμΣΚΠ
  1.  Καραγιώργου Μαργαρίτα
  2.  Κουργιαλή Κωνσταντίνα
  3.  Λαζανά Ρούλα
  4.  Μπάλλας Δημήτριος
  5.  Παπαστεργίου Δημήτρης
  6.  Κορακά Μαρία
  7.  Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα
  8.  Μπερδέ Αλεξάνδρα
  9.  Λεοντίση Ειρήνη
  10.  Ματζουράνη Αιμιλία

Ευχόμαστε  Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους και Καλή Δύναμη στο εθελοντικό έργο τους !
Στην ΕΕΑΣΚΠ έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να  βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε όπου μας χρειαστεί ο συμπάσχοντάς μας! Βιώνουμε το πρόβλημα της Σ.Κ.Π. γι' αυτό είμαστε σε θέση να τον κατανοήσουμε και να τον ενημερώσουμε σε κάθε τι, πάντα με γνώμονα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη.
  • Παρακαλούμε για όλες τις ενημερώσεις για τα προγράμματα, καθώς  και  για όλες τις πληροφορίες να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του γραφείου : 2610422655 και στο κινητό : 6937234419 

Με εκτίμηση                                                                                                                                                   Το Δ.Σ.                                                           
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου