Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πάτρα, 19/4/13

Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία -Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας
 Συναισθήματα πικρίας και οργής διακατέχουν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία-ΣΟΨΥ Πάτρας για την αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε στην αγορά κτιρίου με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, που έχει εγκριθεί, προκειμένου να στεγαστεί το Κέντρο Ημέρας και τα προστατευόμενα διαμερίσματα του ΣΟΨΥ Πάτρας.

Οι μάσκες έπεσαν…. και φάνηκε ποιοι είναι αυτοί που μοναδικό σκοπό έχουν την ικανοποίηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών επιδιώξεων και σε καμία περίπτωση το καλό των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα αυτών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ψυχικής νόσου.

Φέρνουμε προ των ευθυνών τους και ενώπιον του Πατραϊκού λαού τους κυρίους Παπαγιαβή, Χριστόπουλο, Αϊβαλή, Κορδά αλλά και όλους όσοι απουσίαζαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ειδικά σε περιπτώσεις που πρόκειται να παρθούν τόσο σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν όλους τους δημότες της Πάτρας και ιδιαίτερα τους ψυχικά πάσχοντες.

Εμείς τα μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας (λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, φροντιστές, φίλοι και επαγγελματίες ψυχικής υγείας) απαιτούμε το θέμα να συζητηθεί εκ νέου στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου