Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ - ¨ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ¨


Η ΕΕΑΣΚΠ  ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο θα παρευρίσκεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου από το πρωί στις 10.00 μέχρι το απόγευμα στις 17.00 και θα προβεί σε συλλογή ειδών ,όπως τροφίμων και υποδημάτων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών.

Σας περιμένουμε όλους όσους μπορούν να προσφέρουν  λίγα τρόφιμα , ένα ρούχο ή ένα παιχνίδι για την Τράπεζα Τροφίμων και τη Δημοτική Ιματιοθήκη με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ» !

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας την Κοινωνική Αγάπη και την Προσφορά, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για να  προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα !
Μπορούμε να χαρίσουμε το χαμόγελο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και να γεμίσουμε την ψυχή μας με χαρά !

           «ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ»
                                        γιατί
"ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
 
Την προσπάθεια στηρίζουν η Ιερά Μητρόπολη, O Δήμος Πατρέων & το Επιμελητήριο Αχαϊας
Διοργάνωση
ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΑΧ FM, ΒΗΜΑ 90 FM, LOVE RADIO 102.7, SFERA 96.6, DERTI 105.7, LEPANTO TV, DETE.GR
 
Επισυνάπτεται η Πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού Δήμου Πατρών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΠΡΟΣ:
  Εθελοντικές Οργανώσεις
               & Συλλόγους   


ΘΕΜΑ: « ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ » 
Ο Δήμος Πατρέων γνωρίζοντας τις σοβαρές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στις μέρες που ζούμε με την ανέχεια και την φτώχεια να απειλούν όλο και  πιο πολύ κόσμο, στηρίζει μαζί με την Μητρόπολή Πατρών την προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης  για τη συγκέντρωση βοήθειας σε είδη τροφίμων και ένδυσης  για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου από το πρωί στις 10.00 μέχρι το απόγευμα στις 17.00 τα Μέσα Ενημέρωσης της πόλης μας MAX FM 93.4, Sfera 96.6, Love Radio 102.7, Derti 105,7, ΒΗΜΑ FM 90, Dete.gr, Κόσμος της Πάτρας, 7 Μέρες Αγγελίες, Lepanto tv και όλους όσους μπορούν να προσφέρουν  λίγα τρόφιμα , ένα ρούχο ή ένα παιχνίδι για την τράπεζα τροφίμων και τη Δημοτική Ιματιοθήκη με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ».
Εθελοντικές Οργανώσεις και Σύλλογοι της Πάτρας πρέπει να είναι εκεί και όλοι μαζί ως εθελοντές να δώσουμε το πιο δυναμικό παρόν. Να προσφέρουμε ότι μπορούμε για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Ιδιαίτερη ανάγκη σημειώνεται για παπούτσια ανδρικά.
Για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία αυτής της προσπάθειας ζητάμε την έκφραση της αγάπης και της συμμετοχής όλων σας.
Γιατί  όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!          

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ                                                                                                                         
  Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΗ                 
      ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ,
        & ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

         ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΡΟΥΒΑΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου