Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία

Δευτέρα 2/12/2013 και ώρα 11.30 π.μ. Ξενοδοχείο Τιτάνια
Ε.Σ.Α.μεΑ. - Κάπα Research:
Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία
Δευτέρα 2/12/2013 και ώρα 11.30 π.μ. Ξενοδοχείο Τιτάνια

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) με την ευκαιρία της 3ης Δεκέμβρη - Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ανέθεσε στην Κάπα Research τη διεξαγωγή πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης με θέμα τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Σκοπός της έρευνας είναι ο εντοπισμός και η αποτύπωση γνώμης και στάσεων του γενικού πληθυσμού στα θέματα των ατόμων με αναπηρία εν μέσω κρίσης

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της έρευνας η ΕΣΑμεΑ καλεί σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.30 στο ξενοδοχείο TITANIA (Πανεπιστημίου 52).

Τον συντονισμό της συνέντευξης και τη συνολική παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.
Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η έρευνα της Κάπα Research θα παρουσιαστεί και στην Θεσσαλονίκη - ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace (Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, Αίθουσα Αλέξανδρος Ι). Τον συντονισμό της συνέντευξης και την συνολική παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου