Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ-ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΕΑΣΚΠ  
 
Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες

  Σας ενημερώνουμε ότι  το Σωματείο μας με επωνυμία « Ελληνική Ένωση για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας » (ΕΕΑΣΚΠ), ιδρύθηκε το 1992 ,
έχει έδρα την Πάτρα και καλύπτει γεωγραφικά την περιφέρεια Νοτιοδυτικής  Ελλάδας.
  Το Σωματείο μας βραβεύτηκε το 2003 από το Υπουργείο Υγείας, ως ο πιο δραστήριος εθελοντικός σύλλογος στον Ν. Αχαΐας και ήταν μια ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση για εμάς καθώς και ώθηση να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο. Επίσης βραβεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2013 από τον Δήμο Πατρέων και την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού για την εθελοντική προσφορά του στις δράσεις, κατά τα έτη 2011κ και 2012.
 Σκοποί του, είναι η ενημέρωση για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, η διάδοση πνεύματος αλληλεγγύης, η συμπαράσταση με την παροχή ηθικής και υλικής υποστήριξης και η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των μελών, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
Συνεργάζεται με ειδικούς γιατρούς καθώς και με κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και φυσιοθεραπευτές και διοργανώνει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για ανταλλαγή απόψεων, μεθόδων και επιστημονικών μελετών.
Το Σωματείο μας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ) και προσπαθούμε από κοινού με άλλους  όμορους Συλλόγους για τη στήριξη των ΑμΣΚΠ.

Εκτός από το γραφείο στην έδρα μας, στην Πάτρα, να σας γνωστοποιήσουμε ότι λειτουργεί Γραφείο Ενημέρωσης και Συντονισμού των μελών της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή της Αιγιάλειας
Υπεύθυνη Συντονισμού είναι το μέλος της ΕΕΑΣΚΠ: η κα. Βασιλική  Τρεχλή .
Τα Άτομα που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και εθελοντές στην περιοχή, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο κιν. : 6976070566.
 
Σας δηλώνουμε ότι έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να  βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε τα ΑμΣΚΠ, όπου μας χρειαστούν!
 Βιώνουμε το πρόβλημα της Σ.Κ.Π. γι' αυτό είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να  ενημερώσουμε για κάθε τι.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!
       Γιατί όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου