Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Επιστημονική εκδήλωση ΕΕΑΣΚΠ 10-11-2013


Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ, για την Αντιμετώπιση συμπτωμάτων Πολλαπλής Σκλήρυνσης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11.00π.μ. στο ξενοδοχείο “ΑΣΤΗΡ” στην Πάτρα.
Την εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλία για το Σωματείο και τις δράσεις του, καθώς και για θέματα που απασχολούν τα ΑμΣΚΠ ,η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ και Β΄ Αντιπρόεδρος ΠΟΑμΣΚΠ, κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, συνεχίστηκε με χαιρετισμό επισήμων και ακολούθησε Επιστημονική Ενημέρωση από τον Καθηγητή Νευρολογίας κ. Παναγιώτη Παπαθανασόπουλο , Διευθυντή Νευρολογικής Κλινικής Π.Ν.Π. και Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας με θέμα : Θεραπείες αντιμετώπισης συμπτωμάτων στην Πολλαπλή Σκλήρυνση και από τον Ψυχίατρο τ. Διευθυντή ΕΣΥ κ. Γεώργιο Μανωλέσο με θέμα : Το επίμονο stress στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Ακολούθησαν ερωτήσεις-συζήτηση προς τους ομιλητές . Στον συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνη η δημοσιογράφος κα Άντυ Μαγνησαλή.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκε καφές με πλούσια εδέσματα και η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ γεύμα και παρουσίαση των δράσεων της ΕΕΑΣΚΠ των τριών τελευταίων ετών με εικόνες , σε ένα βίντεο επιμέλειας της Προέδρου του Σωματείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η Πρόεδρος του ΙΝΕ –ΓΣΕΕ κα Σταυρούλα Παναγοπούλου και έστειλαν χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ναού Αγ. Ανδρέα Πατρών πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κα. Τασία Παπαντωνοπούλου, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κ. Μαρία Ρούβαλη, η Δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Μαριάννα Σταματιάδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν και η Διαμερισματική Σύμβουλος κα Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη , το επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, εκπρόσωποι από Κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας, όπως από το «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, από τον Όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω», από τον Όμιλο Inner Wheel, από το Σύλλογο Νεφροπαθών, από την κίνηση Βαδίζοντες και μέλη από την Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ με έδρα την Αθήνα.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και η είσοδος ήταν ελεύθερη προς όλους.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της πολιτείας, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.
Με εκτίμηση Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ
— at Astir Patras Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου