Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ-«ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Η ΕΕΑΣΚΠ είναι μέλος στην  Ένωση Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης», και  ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με τους άλλους  Κοινωνικούς Φορείς της περιοχής όπου δραστηριοποιείται και φιλοδοξεί συμμετέχοντας σε μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Επετειακή εκδήλωση για την τρίτη επέτειο γενεθλίων της Ε.Κ.Φ. «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μμ στο αρχαίο θέατρο της Μακύνειας στο Αντίρριο.

Το θέμα που θα τεθεί σε διάλογο «επί σκηνής και από κερκίδας» από τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη, είναι ο ρόλος του ενεργού πολίτη στην Ελλάδα του σήμερα.

Εκτός του Χ. Χωμενίδη, επί σκηνής θα βρεθούν σημαίνοντες ενεργοί πολίτες, που θα παρουσιάσουν προσωπικές πτυχές της δικής τους ανάμιξης στις κοινές υποθέσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Η πρόσκληση για τα μέλη των φορέων – μελών , είναι ανοιχτή για την εκδήλωση και εξετάζεται το ενδεχόμενο ενοικίασης λεωφορείων για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

Παρακαλούνται τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ , να ενημερώσουν το Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους.

Με εκτίμηση                                                                                                                                                   Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου