Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ προσκαλεί τα τακτικά μέλη του Σωματείου, στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», στις 6 μ. μ. και ενημερώνει τα μέλη της, τα εξής παρακάτω :

1)      Θα πραγματοποιηθούν εκλογές για εκπροσώπους στο Δ.Σ., για την Ε.Ε. και για αντιπροσώπους στην ΠΟΑμΣΚΠ. Θα γίνει  Εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση  την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6.οο μ.μ. , σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ»,  για να  εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή , η οποία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των αρχαιρεσιών, θα ανακηρύξει τον κατάλογο των υποψηφίων με βάσει τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων που έχουν κατατεθεί και θα ορίσει την ακριβή ημερομηνία των εκλογών. Δικαίωμα στις αρχαιρεσίες, έχουν μόνο τα Τακτικά Μέλη (ΑΣΘΕΝΕΙΣ) του Σωματείου.


2)       Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε υποψήφιοι,  να συμπληρώσετε και να καταθέσετε στο γραφείο ή ταχυδρομικώς την αίτηση, η οποία έχει ήδη αποσταλεί σε όλα τα τακτικά μέλη ή  και  την ημέρα της Συνέλευσης στις 29-9-2013, που είναι η τελευταία προθεσμία. Παρακαλείστε να είστε συνεπείς στην εκλογική διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί εντός 2 μηνών από τη Συνέλευση. Τα ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους , θα αναρτηθούν μετά τη Συνέλευση ,στο γραφείο του Σωματείου.

3)       Όσοι δεν έχουν κάρτα μέλους, θα δοθεί την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. και μην αμελήσετε να φέρετε το πιστοποιητικό Νοσοκομείου ότι έχετε Σ.Κ.Π.  και 2 μικρές φωτογραφίες σας . (όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη)

4)       Ενημερώστε μας έγκαιρα , αν υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης, για να σας διευκολύνουμε (έως τις 27-9-2013), στο τηλ.2610422655 ή στο κιν. 6937234419


Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για τη Δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για τη διεξαγωγή της Συνέλευσης των μελών της ΕΕΑΣΚΠ.                         


Με εκτίμηση                        
         Το Δ.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου