Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ- WORLD MS DAY 2013 ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΚΠ 2013.


Η ΕΕΑΣΚΠ ,  την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ, λειτούργησε σε κεντρικές πλατείες στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στον Πύργο, ενημερωτικά περίπτερα ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της ΣΚΠ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους.  

Μέλη, φίλοι και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους πολίτες στις Πλατείες σε κεντρικές οδούς, σε καταστήματα και Δημόσιες  Υπηρεσίες . 



Οι ομάδες του Σωματείου κατάφεραν με αλληλεγγύη , δύναμη και χαμόγελο να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να μεταδώσουν την ελπίδα και το μήνυμα ότι η ΣΚΠ δεν σημαίνει το τέλος για όλα τα όνειρα στη ζωή και ότι όλοι μαζί ΚΕΡΔΙΖΟΥMΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !



Τα περίπτερα ενημέρωσης, τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Ιωάννης Δημαράς, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Δήμου Πατρών κα Μαρία Ρούβαλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου κα Μαργαρίτα Σερπάνου , εκπρόσωπος της Μητρόπολης Πύργου και πολλοί εκλεκτοί φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ.



Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία των εκδηλώσεών της για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας 2013 και δηλώνει ότι θα συνεχίσει το εθελοντικό της έργο με δύναμη και ελπίδα για την έγκυρη ενημέρωση και τη στήριξη των Ατόμων με ΣΚΠ με γνώμονα την αγάπη και την κοινωνική αλληλεγγύη.



Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Δήμων : Πατρέων, Αγρινίου και Πύργου, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας 



Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου