Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗ ΣΚΠ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ...

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE
Ομοιοπαθητική θεραπεία για την πλήρη ανάρρωση πολλαπλών κατά πλάκας παρασκευάζονται στο Ιράν

Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, 16 Ιανουαρίου / Trend, Τ. Jafarov /Επιστήμονες από την Ταυρίδα Ιατρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου έχουν ετοιμάσει μια φυτική ουσία που μπορεί να θεραπεύσει εντελώς σκλήρυνση κατά πλάκας, η ιρανική τηλεόραση ανέφερε σήμερα. Το νέο φάρμακο ονομάζεται "MS καρύδι" (Διατροφή) και κατασκευασμένο από ειδικό ελαιούχων φυτών. Παραδίδεται σε μορφή σιροπιού. Οι επιστήμονες έχουν εργαστεί για να προετοιμάσει τη θεραπεία για δύο έτη και έξι μήνες.Το φάρμακο δοκιμάστηκε σε 100 ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση. 65 από αυτούς έχουν ολοκληρώσει τη θεραπεία. Οι περισσότεροι ασθενείς ανακάμψει πλήρως, αλλά εκείνοι με τις πιο προηγμένες μορφές της ασθένειας ήταν σε θέση να. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάρκεια της θεραπείας με το "MS καρύδι" διαρκεί από έξι μήνες έως ένα χρόνο. Η θεραπεία έχει ήδη λάβει άδεια στο Ιράν. Με την άδεια του Υπουργείου Υγείας, η παραγωγή του θα ξεκινήσει στις φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας.
http://en.trend.az/regions


Σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ο αριθμός των ασθενών με πολλαπλή σκλήρυνση αυξήθηκε στο Ιράν.Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι πίσω από την ευρεία φύση εξάπλωση της νόσου. Προς το παρόν, υπάρχουν 50.000 ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση στο Ιράν. Εάν η σκλήρυνση κατά πλάκας συνεχίζει να εξαπλώνεται τόσο γρήγορα, μέσα σε δέκα χρόνια κάθε ιρανική οικογένεια θα έχει ένα μέλος με σκλήρυνση κατά πλάκας, οι πληροφορίες είπε.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια χρόνια νόσος στην οποία επηρεάζονται οι μεμβράνες γύρω από τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και το νευρικό σύστημα.
Σε ηλικία συνομιλίας σχετίζονται δυσλειτουργία μνήμης αναφέρεται ως "σκλήρυνση". "Η σκλήρυνση κατά πλάκας" δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε γεροντική "σκλήρυνση" ή ελλείμματα προσοχής. Η νόσος εμφανίζεται μεταξύ 15 έως 40 ετών οι άνθρωποι. Προς το παρόν, η διάγνωση που παρατηρείται μεταξύ των παιδιών τριών ετών και άνω. σκλήρυνση κατά πλάκας χαρακτηρίζεται από την ταυτόχρονη καταστροφή των διαφόρων τμημάτων του νευρικού συστήματος, η οποία οδηγεί στην εμφάνιση των νευρολογικών συμπτωμάτων.

Επικοινωνία δημοσιογράφος μας στο agency@trend.az
Ετικέτες: MS , Tabriz Ιατρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου