Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΕΕΑΣΚΠ-ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ¨Η ΓΕΦΥΡΑ¨

Η ΕΕΑΣΚΠ ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με τους άλλους Κοινωνικούς Φορείς της περιοχής όπου δραστηριοποιείται και φιλοδοξεί συμμετέχοντας σε μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή τη συνύπαρξη όλων μας να προχωρήσουμε στη ζωή μας με ελπίδα και αγάπη μεταξύ μας.
Με λάβαρο και σημαία μας «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΑ ΖΩ» και « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ» είμαστε σίγουροι ότι θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ! 


Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΕΑΣΚΠ έγινε μέλος στην Ένωση Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης», το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 που πραγματοποιήθηκε η Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των φορέων των Πυλώνων Αλληλεγγύης στις 10.00 π. μ., στο Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας στο Αντίρριο. 

Στην Συνεδρίαση έγινε αποδεκτό με ένα ένθερμο και συγκινητικό χειροκρότημα από όλους τους φορείς μέλη, το αίτημα διαμέσου της Προέδρου κ. Μαργαρίτας Καραγιώργου για εισδοχή της ΕΕΑΣΚΠ στους φορείς των Πυλώνων Αλληλεγγύης.
Στη συνέχεια, διεξήχθη Σεμινάριο για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media),με σκοπό να δυναμώσουμε τη φωνή μας όλοι οι κοινωνικοί φορείς των Πυλώνων Αλληλεγγύης!

Η Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» της οποίας την προεδρία έχει ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος ξεκίνησε με 38 κινήσεις πολιτών & θεσμούς κοινωνικής αντίληψης και έχει πλέον ξεπεράσει τους 50.

 Δραστηριοποιείται τον τελευταίο χρόνο στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, σαν πλατφόρμα συνέργειας μεταξύ ανθρώπων που έχουν τάξει τον εαυτό τους στην υπηρεσία του συνόλου και μέχρι πέρυσι δραστηριοποιούνταν κατά μόνας.

Η ενωτική πρωτοβουλία πιστώνεται στη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., η οποία στη βάση μίας χρόνιας σχέσης εγγύτητας με τις οργανώσεις πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, αξιοποίησε τις δεκάδες διμερείς σχέσεις της με κοινωνικούς φορείς, προτείνοντάς τους την ίδρυση μίας ενωτικής πλατφόρμας δράσης και κοινής αντίστασης στην κρίση.

Η ΕΕΑΣΚΠ ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με τους άλλους  Κοινωνικούς Φορείς της περιοχής όπου δραστηριοποιείται και φιλοδοξεί συμμετέχοντας σε μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή τη συνύπαρξη όλων μας για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με ελπίδα και αγάπη μεταξύ μας.
Με λάβαρο και σημαία μας «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΑ ΖΩ» και « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ» είμαστε σίγουροι ότι θα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Ευχαριστούμε θερμά τη Συντονιστική Επιτροπή, όλους τους φορείς-μέλη των Πυλώνων Αλληλεγγύης και ιδιαίτερα το ¨Άλμα Ζωής Πάτρας¨ και το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Αιτ/νίας ¨Η Ελπίδα¨ για τη στήριξή τους στο αίτημα της ΕΕΑΣΚΠ.

Με εκτίμηση                                                                                                                         
  Το Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου