Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΕΕΑΣΚΠ - "ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Η ΕΕΑΣΚΠ  ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων,Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του πολίτη και στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο θα παρευρίσκεται στον ΕΣΠΕΡΟ στην Πλατεία Γεωργίου και θα προβεί σε συλλογή ειδών ,όπως τροφίμων και υποδημάτων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 (Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού)από τις 09:00-15:00 να έρθετε κοντά μας , να  επικοινωνήσουμε-μιλήσουμε και να διαθέσετε ότι μπορείτε για την επιτυχία της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ.

 Είμαστε εθελοντές και ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας  να προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα.  Πιστεύουμε ότι :"Όλοι Μαζί Μπορούμε Περισσότερα"
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


Επισυνάπτεται η Πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού Δήμου Πατρών
                       

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

«Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά»
 
Με το μήνυμα αυτό, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του πολίτη, προσκαλεί όλες τις ΜΚΟ και τις ομάδες εθελοντισμού σε μία ανοιχτή γιορτή αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, στις 5 Δεκεμβρίου 2012 από 09:00-15:00 στον  Έσπερο στην Πλατεία Γεωργίου.

        Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, με την επιστολή μας αυτή, προβαίνουμε στην κινητοποίηση όλων των εθελοντικών οργανώσεων καθώς και των πολιτών εθελοντών, προκειμένου να σταθούμε δίπλα στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Στην προσπάθειά μας αυτή, η συμβολή σας θα ήταν σημαντική με το να μας διαθέσετε είδη τροφίμων και υποδήματα (ανδρικά & παιδικά) - ανάλογα με τη δυνατότητά σας – έτσι ώστε να ενισχύσουμε την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου μας και τη Δημοτική μας Ιματιοθήκη.

Η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων μας και η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Για κάποιους όμως είναι απελπιστική. Πολλές οικογένειες που ζουν στο Δήμο μας, στερούνται ακόμα και τα βασικά είδη επιβίωσης.

Αν ενώσουμε όλοι τα χέρια δίνοντας ένα ελάχιστο δείγμα αγάπης και ανθρωπιάς στο συνάνθρωπο, θα έχουμε κατορθώσει κάτι πολύ σημαντικό! 

        Η γιορτή του εθελοντισμού είναι ανοιχτή προς όλους!



                 Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

               ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ,

       Μ.Κ.Ο, ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

      & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

         ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΡΟΥΒΑΛΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου