Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΙΣ 10-11-2012-ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

Το Σωματείο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ, κλείνει εφέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Ξεκίνησε από μια μικρή παρέα ασθενών και φίλων το 1992. Η πορεία της ένωσης απέδειξε ότι υπάρχει θέληση, ελπίδα, αγάπη και αλληλεγγύη ανάμεσά μας.
Όταν το 1999 γνώρισα αυτήν την παρέα, θυμάμαι ότι οι συναντήσεις μας γίνονταν σε ζαχαροπλαστεία και τα συμβούλια στα σπίτια μας.
Αργότερα με τη βοήθεια του κ. Σπ. Συρίμπεη(καρδιολόγος) και κ. Ανδρ. Μακρυγιάννη(ψυχολόγος) που διατέλεσαν μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος ¨ΜΕΡΙΜΝΑ¨  φιλοξενηθήκαμε σε Διαγνωστικό γραφείο του ιδρύματος  ΜΕΡΙΜΝΑ.
Τα Άτομα με ΣΚΠ αυξάνονταν, καθώς και οι δραστηριότητές μας, έως ότου κάποια στιγμή φτάσαμε, να έχουμε 2 γραφεία στην πόλη της Πάτρας .
Το 2010 δυστυχώς λόγω οικονομικής στενότητας, κλείσαμε το παράρτημά μας και εγκαταστήσαμε όλη τη λειτουργία μας στην έδρα της ΕΕΑΣΚΠ, σε ένα χώρο μόλις 20 τ.μ., στις Εργ. Κατοικίες Ν. Δρόμου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί το 2004 από τον Δήμο Πατρών.
Σήμερα το Σωματείο απαριθμεί 260 μέλη ασθενείς και συνεχώς μετά λύπης μας αυξάνονται .

δείτε όλη την ομιλία παρακάτω:
Οι δράσεις μας πιστεύω είναι γνωστές οπότε να μην επεκταθώ, επιγραμματικά θα αναφέρω ότι κάνουμε συνεχώς εκδηλώσεις- Ημερίδες  επιστημονικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, λειτουργεί η ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης των μελών μας, εκδρομές και συναντήσεις αλληλεγγύης με τα μέλη μας, επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα σε βαριά πάσχοντες ασθενείς μέλη μας, με την επιμέλεια της επίτιμης Προέδρου κ. Αρβανίτη και της Αντιπροέδρου της ΕΕΑΣΚΠ κ. Ρούλας Λαζανά, εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη ΣΚΠ με ενημερωτικό περίπτερο στην Πλ. Γεωργίου στην Πανελλήνια Καμπάνια  και την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ, Χριστουγεννιάτικο παζάρι, Παρακλήσεις Υγείας για τα μέλη μας από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πατέρα Ν. Σκιαδαρέση, ακόμη έχουμε συνεργασία με ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους και ειδικούς για θεραπευτικό-χαλαρωτικό μασάζ , για όλα τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.,
με την επιμέλεια της Ταμίας της ΕΕΑΣΚΠ κ. Κωνσταντίνας Κουργιαλή, μέλη του Σωματείου  με χαμηλά εισοδήματα εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων, για Δωρεάν διανομή τροφίμων, καθώς έχει γίνει και  προσφορά σε μέλη μας, από την Τράπεζα Τροφίμων του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας του Δήμου Πατρών και τον Ερυθρό Σταυρό.

Τέλος κάνουμε συνεχώς αιτήματα και διαβήματα προς όλους τους φορείς της Πολιτείας , για θέματα που μας αφορούν και εδώ στην έδρα  μας αιτούμαστε σθεναρά για την αλλαγή του χώρου λειτουργίας του Σωματείου μας, σε μεγαλύτερο , πιο κεντρικό και προσβάσιμο , για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τους σκοπούς μας, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
Για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε απευθυνθεί και προς τους συμπολίτες μας, αν έχουν κάποιο χώρο ανεκμετάλλευτο να μας φιλοξενήσουν με δικά μας τα λειτουργικά έξοδα και εδώ ίσως χρειαστούμε τη βοήθεια όλων σας, όπως και για όποιον έχει σελίδα στο facebook να ζητήσουμε τη στήριξή του στο διαγωνισμό χρηματοδότησης ΜΚΟ, της εταιρίας Eurocharity.gr, και να ψηφίσει το πρόγραμμα της ΕΕΑΣΚΠ για την αγορά χώρου Συμβουλευτικού Κέντρου, ψυχαγωγίας και ανάπτυξης δραστηριοτήτων για τα ΑμΣΚΠ.
ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΔΩ :   http://polls.eurocharity.gr/index.php?pi=3&di=132759&st=ydff
Ο διαγωνισμός λήγει στις 23 Νοεμβρίου και ευελπιστούμε να είμαστε ο ένας εκ των δύο νικητών βάσει της ψηφοφορίας.

Να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την έρευνα που διεξάγεται με θέμα : Πόνος και ΣΚΠ, σε συνεργασία με την ΠΟΑμΣΚΠ, να προμηθευτούν το έντυπο των ερωτήσεων από τη Γραμματεία και να μας το επιστρέψουν σε εύλογο χρόνο στο Σωματείο, ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή όσοι επιθυμούν στήριξη και φροντίδα κατ’ οίκον καθώς επίσης ότι το γραφείο μας θα λειτουργεί λίαν συντόμως καθημερινά και για πολλές ώρες, λόγω των προσληπτέων υπαλλήλων στα πλαίσια του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας.

Το Σωματείο μας είναι ιδρυτικό μέλος της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Ατόμων με ΣΚΠ, η οποία ιδρύθηκε το 2008 και μαζί με τους συλλόγους Ατόμων με ΣΚΠ τριών άλλων περιφερειών, που εδρεύουν στη Λάρισα, στην Αθήνα και στα Ιωάννινα αντίστοιχα  προσπαθούμε να προασπίζουμε τα ηθικά και υλικά συμφέροντα των ΑμΣΚΠ.
   Στόχος της ΠΟΑμΣΚΠ, είναι η εκπροσώπηση των ατόμων με ΣΚΠ,  η στήριξη, η αλληλεγγύη και η πληροφόρηση σχετικά με νεώτερες επιστημονικές εξελίξεις της ΣΚΠ.       

Ο εθελοντισμός διακατέχει την ΕΕΑΣΚΠ και την ΠΟΑμΣΚΠ και η στήριξη όλων, αφυπνίζει το συναίσθημα της ευθύνης μας, στον εαυτό μας καθώς και προς όλους τους συμπάσχοντές μας.


Στην οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα μας, και όταν προσβάλλονται κεκτημένες παροχές και δικαιώματα , προβλέπονται συνεχείς αγώνες διεκδικήσεων και συνεχής προσπάθεια με δύναμη ψυχής και ελπίδα για την επιτυχή λύση τους.                                                                                                                            Η ΣΚΠ είναι χρόνια και ανίατη και με πολλαπλά συμπτώματα, τα οποία μερικά από αυτά αφανή προς τους άλλους. Οι ασθενείς  με ΣΚΠ, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους και μάλιστα σήμερα είναι τα θύματα όχι μόνο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά και ενός  ψυχολογικού πολέμου και τρομοκρατίας που απορρέει από τις τραγικές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες  που βιώνουν.
Οι πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας κρίνονται από τις Επιτροπές ΚΕΠΑ και ενώ θα έπρεπε να έχουν άμεσα με τη διάγνωση της νόσου ποσοστό Αναπηρίας 67% και άνω και να δικαιούνται ως χρόνιοι ασθενείς μόνιμη ιατροφαρμακευτική κάλυψη, δυστυχώς  λαμβάνουν ποσοστά αναπηρίας από 30% έως και 50 % με αποτέλεσμα να διακοπεί το εξω-ϊδρυματικό επίδομα που λάμβαναν και σε συνέχεια αυτού να χάσουν και τον ασφαλιστικό τους φορέα αδυνατώντας πλέον να έχουν πρόσβαση στην απαραίτητη ιατροφαρμακευτική κάλυψη για τη νόσο.                                                                                             Να τονίσουμε εδώ τις  πολύ σοβαρές δυσλειτουργίες του ΚΕΠΑ καθώς και το γεγονός ότι η Πολιτεία οφείλει να βρει άμεσα λύση στην περίπτωση καθυστέρησης εξέτασης και έκδοσης των γνωματεύσεων από τις   επιτροπές.                                                                                                                                                          Σε εξίσου δραματική θέση βρίσκονται οι ασθενείς με ΣΚΠ που είναι άνεργοι για τους οποίους σε καιρούς οικονομικής κρίσης απαιτείται η λήψη υποστηρικτικών μέτρων για την ένταξή τους σε ειδικές προστατευμένες θέσεις εργασίας.

Τα Άτομα με ΣΚΠ δεν μπορούν πλέον να υφίστανται αυτήν την ανελέητη επίθεση από την Πολιτεία και τους φορείς της.

Διεκδικούμε άμεσα με τη διάγνωση της νόσου ποσοστό Αναπηρίας 67% και άνω και παροχή ειδικού επιδόματος ΣΚΠ σε όλα τα ΑμΣΚΠ, λόγω των πολλαπλών συμπτωμάτων της νόσου ΣΚΠ και των προβλημάτων που απορρέουν από αυτήν.
 Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρεπή διαβίωσή μας, διεκδικώντας δωρεάν και μόνιμη ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους, και 0% συμμετοχή για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρειαζόμαστε για τα πολλαπλά προβλήματα υγείας μας, ανεξαρτήτως ταμείου ασφάλισης.
Αγωνιζόμαστε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για απαλλαγή συμμετοχής σε αναλώσιμα, σε είδη αποκατάστασης, σε Ιατροτεχνολογικά προϊόντα και βοηθήματα καθώς και στις εργαστηριακές εξετάσεις, φυσικοθεραπείες και οδοντιατρικές πράξεις για όλα τα ΑμΣΚΠ και από όλα τα ταμεία.
Αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία διεπιστημονικής Ομάδας εξέτασης των ασθενών στα Δημόσια Νοσοκομεία διότι η πάθηση επηρεάζει όλον τον οργανισμό . Η επιτροπή απαραίτητα να έχει: νευρολόγο, ψυχίατρο, ουρολόγο, ορθοπεδικό, ρευματολόγο, παθολόγο, ακτινολόγο, ψυχολόγο, φυσίατρο, φυσιοθεραπευτή και κοιν.λειτουργό.
Αγωνιζόμαστε για τη λειτουργία ειδικού Ιατρείου ΣΚΠ και αρχειοθέτηση ιστορικού της νόσου σε όλα τα μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΑμΣΚΠ.
Αγωνιζόμαστε για να δημιουργηθούν και να γίνουν άμεσα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης σε διάφορα πεδία γνώσεων για τα ΑμΣΚΠ με την κάλυψη και στήριξη της Πολιτείας.
Αγωνιζόμαστε για να δημιουργηθούν ανεξάρτητες θέσεις εργασίας για τα ΑμΣΚΠ και να θεσμοθετηθεί η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση αυτών που θέλουν και μπορούν να εργαστούν.
Αγωνιζόμαστε για να υπάρχει προτεραιότητα στις μεταθέσεις, αποσπάσεις και διορισμούς σε όλον τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα καθώς και στις εσωτερικές μετακινήσεις και αλλαγή αντικειμένου εργασίας, λόγω προβλημάτων που προκαλεί η νόσος.
  • Αγωνιζόμασταν να μη γίνει καμία απολύτως περικοπή σε μισθούς, συντάξεις , κοινωνικά επιδόματα και φοροαπαλλαγές των ΑμΣΚΠ.

Δυστυχώς ψηφίστηκαν μέτρα εξόντωσης  όλων των ΑμεΑ , δημιουργώντας Αναπήρους 2 ταχυτήτων με απώτερο σκοπό να μας αποτελειώσουν όλους . Λυπάμαι που το αποτέλεσμα τόσων αγώνων είναι τόσο αρνητικό…


Η λέξη «ανάπτυξη» και «πρόνοια» έχουν μείνει μόνο στους τίτλους των αρμόδιων Υπουργείων, ενώ οι περισπούδαστες διαρθρωτικές αλλαγές στα λόγια, ως άλλοθι για την περικοπή κοινωνικών παροχών, μισθών, συντάξεων και υφεσιακής πολιτικής.
Σε αυτό το κλίμα, τα Αμεα γίναμε αποδέκτες μιας  παράνοιας οριζόντιων και άδικων μέτρων σε όλους τους τομείς.

ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ….

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑμΣΚΠ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΣΚΠ.

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ !

Εκ μέρους του Δ.Σ. να σας ενημερώσω και να υπενθυμίσω , ότι έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να  βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε όπου μας χρειαστούν οι συμπάσχοντές  μας και η οικογένειά τους! Βιώνουμε τη νόσο της Σ.Κ.Π. γι' αυτό είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να  ενημερώσουμε σωστά και έγκυρα.
Είμαστε εθελοντές και ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας  να προχωρήσουμε στη ζωή μας με  αισιοδοξία και αξιοπρέπεια .

ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΠ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.


Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ, όπου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, αλλά  και την περηφάνια  για όλους όσους προσπαθούμε εθελοντικά , παρά τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας από τη χρόνια νόσο που μας συντροφεύει,   να βοηθήσουμε, να ενημερώσουμε και να στηρίξουμε τους συμπάσχοντές  μας, όπου μας χρειαστούν και συνάμα να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινωνικό σύνολο για τη νόσο της ΣΚΠ, τα τελευταία 4 χρόνια με την αμέριστη βοήθεια του εξαίρετου ψυχίατρου Διευθ. ΕΣΥ της Πανεπ.Ψυχ.Κλινικής,     και υπεύθυνο της ψυχοκοινωνικής ομάδας του Σωματείου  κ. Γιώργου  Μανωλέσου, (του Δικού μας Ανθρώπου)έτσι τον θεωρούμε όλοι μας) μαζί με την  ομάδα του, που απαρτίζεται από ψυχολόγους , κοινωνικούς λειτουργούς και άλλους ειδικούς εναλλακτικών θεραπειών, στηρίζει με ομαδική και ατομική συνεδρία τα μέλη μας, και να σας αναφέρω ότι η ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης λόγω έλλειψης χώρου, φιλοξενείται με πρωτοβουλία του κ. Μανωλέσου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας.
 Προσωπικά από το 2003 που τον πλησίασα για τη βοήθειά του σε πρόβλημα στέγης της ΕΕΑΣΚΠ και η άμεσα θετική του ανταπόκριση σε καίρια ζητήματα, θα μου μείνουν αξέχαστα και ξεχωριστά για το μεγαλείο της καρδιάς του.
 Εκ μέρους της Ένωσης να τον ευχαριστήσουμε θερμά για τη χαρά που μας προσφέρει και για το χαμόγελο που ανθίζει στα χείλη μας μετά τις συνεδρίες μαζί του. Δυστυχώς δε βρίσκεται κοντά μας σήμερα, ειδάλλως θα τον παρακαλούσα τον κ. Μανωλέσο και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ, να ανέβει στο βήμα και να μας πει το (μυστικό) της επιτυχίας του.              
  Τον ευχαριστούμε από καρδιάς, για τη μεγαλοσύνη της ψυχής του !


Το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ συμμετείχε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ του τμήματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, όπου εγκρίθηκαν για εμάς 10 θέσεις εργασίας (κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, νοσηλευτών και γραμματείας) και η υλοποίησή του ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, όπου θα γίνει οργανόγραμμα δράσεων και στήριξης των μελών μας.
Να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου καθώς και την ομάδα εργαζομένων στο Ινστιτούτο για την άψογη συνεργασία και την σπουδαία ευκαιρία που δόθηκε στην ΕΕΑΣΚΠ της πρόσληψης ατόμων για εργασία στο χώρο του Σωματείου.
Την ευχαριστούμε για την ευκαιρία που έδωσε στην ΕΕΑΣΚΠ να ανοίξει τα φτερά της σε νέους στόχους και δράσεις με τη βοήθεια της σύμπραξης στο πρόγραμμα.

Η ΕΕΑΣΚΠ ξεκίνησε συνεργασία με το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Αιτ/νίας ¨Η Ελπίδα¨ , και έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης και Συντονισμού των μελών της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή του Αγρινίου και Περιχώρων Ν. Αιτ/νίας, όπου μετά από συνεννόηση με  τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Μαδιά και με αποφάσεις των Δ.Σ. , τα Άτομα με ΣΚΠ της περιοχής, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Σωματείου «Η Ελπίδα» στη διεύθυνση : Βαλτινού και Δεληγιώργη 25, Αγρίνιο. Τηλ.: 2641024198 Υπεύθυνη Συντονισμού μελών είναι  κ. Μαρία Κορακά , Οικογενειακή Σύμβουλος - Θεραπεύτρια Οικογένειας, Μέλος της ΕΕΑΣΚΠ και συνυπεύθυνη η κ. Κωνσταντίνα  Ιωακείμ, Νοσηλεύτρια και μέλος της ΕΕΑΣΚΠ.
Έχουμε σκοπό να ξεκινήσουν ανάλογα γραφεία ενημέρωσης και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας της Δ. Ελλάδας, που καλύπτει η ΕΕΑΣΚΠ και αναζητάμε Άτομα για την ανάληψη συντονισμού των μελών.
Να ευχαριστήσουμε τον  αγωνιστή Πρόεδρο της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨  Θόδωρο για την αγάπη και την αλληλεγγύη του προς την ΕΕΑΣΚΠ και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο τεράστιο έργο που επιτελεί.


Να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Σωματείου, όλους τους φίλους και τους εθελοντές που στηρίζουν ανελλιπώς την ΕΕΑΣΚΠ,
Ευχαριστούμε την  Φαρμακευτική Εταιρία Merck- Serono  για την ευγενική χορηγία της σημερινής εκδήλωσης ,
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ για την άψογη συνεργασία του στις εκδηλώσεις της ΕΕΑΣΚΠ,
καθώς ευχαριστούμε και τους εκλεκτούς καλεσμένους μας και φυσικά τους επιφανείς επιστήμονες ομιλητές μας, τον κ. Νικόλαο Δημησιάνο, Νευρολόγο-Επιστημονικό    Συνεργάτη Νευρολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Πατρών και τον κ. Παναγιώτη Καρανάσιο, Επιμελητή Α΄ του Νευρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ¨Αγ. Ανδρέας.
Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Πατρών , το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών και ιδιαίτερα τον πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Νικόλαο Σκιαδαρέση για τη συνεχή, πολύχρονη στήριξή τους στο Σωματείο μας.  Προσωπικά ευχαριστώ τον Πατέρα Νικόλαο για τη δύναμη και τη γαλήνη που μου χαρίζει ο διάλογος μαζί του και με λυπεί το γεγονός ότι δεν έχουμε χρόνο να μιλάμε πιο συχνά.
Ευχαριστούμε τον αξιόλογο και χαρισματικό  Συγγραφέα-Δημοσιογράφο και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για την πολύτιμη συνεργασία του σε διάφορες κοινωνικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μάκη Φεσσιάν για τη σημαντική στήριξή του στο Σωματείο μας.
Ευχαριστούμε  τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρών κ. Θεοχάρη Μασσαρά για την κοινωνική του ευαισθησία και τη στήριξή του στο Σωματείο μας, καθώς και τον αξιοσέβαστο πατέρα του , τον Πατέρα Ερμόλαο για τη στήριξή του σε μέλη μας και την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου Αγ, Σοφίας για τη λειτουργία των συνεδριών της ψυχοκοινωνικής στήριξης των μελών της ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού κ. Μαρία Ρούβαλη-Ανδρικοπούλου , που όποτε τη χρειαστήκαμε ήταν πάντα δίπλα μας.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, την εκπρόσωπο από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την αγαπητή Πρόεδρο του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΑΣ και την εκπρόσωπο του ΟΜΙΛΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, καθώς και τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών.
Ευχαριστούμε το Εμπορικό Επιμελητήριο Πατρών και όλους τους συμπολίτες επιχειρηματίες χορηγούς μας, για τη στήριξή τους σε Bazzar και λαχειοφόρους αγορές των ανάλογων εκδηλώσεων της ΕΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε τη φίλη και χορηγό του Σωματείου τη ζωγράφο κ. Ευαγγελία Βούλτσου για τις συνεχόμενες δωρεές της στο Σωματείο μας.
Ευχαριστούμε τη δημοσιογράφο κ. Άντυ Μαγνησαλή για τον συντονισμό της εκδήλωσης και τον κ. Σωτήρη Τερλέση με το σχήμα του, για τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στηρίζουν το εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ και τους ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη και Χαρά στη ζωή τους!

 ΤΕΛΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ  ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑμΣΚΠ.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ  ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ,  ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Θα ακολουθήσει ένα ολιγόλεπτο βίντεο με φωτογραφίες από τις δράσεις και εκδηλώσεις της ΕΕΑΣΚΠ των τελευταίων χρόνων.  

                                 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΑΣ !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ  &  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΑΣΚΠ
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΑμΣΚΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου