Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΕΑΣΚΠ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 29 ΜΑΙΟΥ 2013 by Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας (Notes) on Saturday, May 11, 2013 at 6:15pm Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης World MS Day 29 Μαΐου 2013

 Η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης  2013  επικεντρώνεται στους νέους.
Σε μια εποχή όπου οι νέοι μπορεί να αρχίζουν νέα καριέρα, σχέσεις και να κάνουν σχέδια για το μέλλον, το να διαγνωσθεί με μια χρόνια και δυνητικά μη ιάσιμη νόσο, όπως η Πολλαπλή Σκλήρυνση τους οδηγεί  να επαναπροσδιορίσουν εκ νέου τη ζωή και τους στόχους τους.

Η φετινή εκστρατεία ζητά από τους νέους, από όλο τον κόσμο  να μοιραστούν τα συνθήματα που τους δίνουν δύναμη ακόμα και τις πιο δύσκολες εποχές και να ανακαλύψουν πώς έχουν προσαρμοστεί στις προκλήσεις της ζωής με MS.
Κάθε εβδομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαΐου, οι νέοι άνθρωποι θα μοιράζονται τα συνθήματα  τους  για τις προσωπικές ιστορίες τους, τα εμπόδια που έχουν ξεπεράσει, συνθήματα που τους δίνουν δύναμη και ελπίδες  για το μέλλον, συνθήματα για τη διατήρηση σχέσεων με τους φίλους και την οικογένεια.

Ζητούν από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας WMSD , να μοιραστούν τα δικά τους συνθήματα για τη ζωή γύρω από τρία θέματα: την ταυτότητα, τις σχέσεις και το μέλλον.
Μοιραστείτε το σύνθημά σας εδώ: http://mymotto.worldmsday.org/en

Mπορείτε να κάνετε και το εξής :

Ο καθένας έχει συνθήματα που χρησιμοποίησε για να  ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές.
Για την Παγκόσμια Ημέρα MS, ας γράψουν τατουάζ το σύνθημά τους στο σώμα, τα πρόσωπά τους ή σε ένα κομμάτι χαρτί και να το ανεβάσουν σε μια φωτογραφία στο Facebook ή το Twitter , ή το Pinterest.

Δείτε εδώ : http://www.worldmsday.org/wordpress/about-world-ms-day/

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ, ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΚΑΙ  ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ  ή ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου